DUBAJ -ugodno

Cena od: 998,00 EUR

 TERMIN: 12.11.-19.11.2021

               26.11. -03.12.2021

               10.12. - 17.12.2021

1. DAN

LJUBLJANA – DUBAJ
nočitev

Popoldanski polet letala iz Ljubljane. Predviden pristanek v Dubaju v poznih večernih urah. Prevoz do hotela. Nočitev.

2. DAN
DUBAJ
nočitev

Po zajtrku ogled Dubaja. Vožnja do obale Perzijskega zaliva, kjer se nam odpre pogled na najbolj znan in najlepši hotel na svetu Burj Al Arab. Postanek za fotografiranje ob znameniti plaži Jumeira z belim peskom, drobnim kot puder. Naš naslednji cilj je fascinantni hotel Atlantis, ki se nahaja na vrhu umetnega otoka Deira. Postanek za ogled zunanjosti in vožnja po umetnem otoku Palm Deira, kjer so si svoje luksuzne vile kupile številne svetovne znane osebnosti. Pot nadaljujemo do dubajske marine, ki je zgrajena ob umetnem tri kilometre dolgem kanalu, vzporedno z obalo Perzijskega zaliva. Paša za oči so plavajoče lepotice, noge pa pretegnemo na promenadi, imenovani »The Walk«, ki se razprostira ob čuditi peščeni plaži s kuliso nebotičnikov. Za konec dneva si privoščimo vzpon na najvišjo stavbo na svetu - Burj Khaliffo (doplačilo ob prijavi) ter obisk enega izmed največjih nakupovalnih središč na svetu Dubai mall-a. Pred povratkom v hotel še nekaj prostega časa za ogled magičnih dubajskih fontan.

3. DAN
DUBAJ ali PO ŽELJI IZLET V ABU DHABI
zajtrk, nočitev

Prosto v Dubaju ali po želji in za doplačilo izlet v Abu Dhabi. Iz središča Dubaja se podamo do glavnega mesta Združenih Arabskih Emiratov Abu Dhabija, ki predstavlja največjega od sedmih emiratov. Tukaj živi družina emirjev Abu Dhabija Al-Nahyan, potomcev beduinov iz oaze Liwa, ki ji pripada tudi predsednik ZAE. V modernem mestu si je skoraj nemogoče predstavljati, da je na tem mestu še pred 50 leti stala trdnjava, obdana z vasmi in datljevimi palmami. Postanek ob glavni znamenitosti Abu Dhabija - eni najlepših mošej, čudoviti Veliki mošeji. Je največja na svetu in jo krasi kar 83 kupol, v notranjosti pa je največja perzijska preproga na svetu (opomba: ogled notranjosti ni vedno možen). Postanek ob enem izmed najbolj luksuznih hotelov na svetu, znamenitem Emirates hotelu ter Heritage Village-u, kjer je na ogled rekonstrukcija tradicionalne vasi v oazi. Na poti nazaj v Dubaj se ustavimo še ob vhodu v Ferrari World, največji pokrit zabaviščni park na svetu. Vrnitev v Dubaj.

4. DAN
PO ŽELJI JEEP SAFARI - DUBAJ
zajtrk, nočitev

Dan za sprostitev, zabavo, samostojno raziskovanje ali nakupe. Dubaj velja za nakupovalni raj s številnimi shopping centri z raznovrstno ponudbo trgovin znanih blagovnih znamk. V starem delu mesta, v Deiri, se nahajata dve zanimivi tržnici z zlatom in z začimbami. V modernem delu Dubaja priporočamo obisk nakupovalnega centra Mall of the Emirates, kjer je znamenito pokrito dubajsko smučišče. Ta dan se boste lahko odločili za adrenalinski Jeep safari. S terenskimi vozili se zapeljemo med zlato rdečimi sipinami, kar je prava adrenalinska zabava. Preden nam v beduinskem kampu pripravijo večerjo, se lahko preizkusite v deskanju po sipinah in ježi kamel ali preprosto meditirate med oblaki vodne pipe. Ob dobri hrani in pijači (v ceni safarija) uživamo v nepozabnem sončnem zahodu, ki ga obarvajo tudi ritmi beduinske glasbe in čutni gibi trebušne plesalke (razen v času ramadana). Večerni povratek v Dubaj.

5. - 7. DAN
DUBAJ - RAS AL KHAIMAH POČITNICE
zajtrk, nočitev

Slovo od Dubaja in prevoz do letoviškega Ras Al Khaimaha. Nastanitev v hotelu in počitnikovanje, kopanje v morju ali hotelskem bazenu. Možnost izletov v bližnjo in daljno okolico.

8. DAN
DUBAJ – LJUBLJANA - (SLOVENIJA)

V jutranjih urah prevoz do letališča v Dubaju in prijava na polet proti Ljubljani.

 CENA: že od  998,00 Eur/osebo
 
Cena vključuje
 • letalski prevoz Ljubljana-Dubaj-Ljubljana  (vključen 1 kos ročne in 1 kos oddane prtljage do 20kg)
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • avtobusne prevoze iz letališča do hotela v Dubaju ter Dubaj-Ras al Khaimah - Dubaj,
 • 4x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v Dubaju in 3 nočitve z zajtrkom v hotelu 4* v Ras al Khaimahu (predvideni hoteli spodaj),
 • ogled Dubaja,
 • spremstvo slovenskega vodnika v času bivanja v Dubaju,
 • organizacijo potovanja.

 

DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO

 • med 10 in 19 potnikov 100 €

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • koktajl v Sky baru v hotelu 7* Burj Al Arab 139 € (obvezna rezervacija in plačilo ob prijavi-vstop dovoljen samo starejšim od 21 let, gala oblačila),
 • jeep safari (min. 10 pax): 85 €,
 • vzpon na Burj Khaliffo: 49 €
 • izlet v Abu Dhabi (min. 10 pax) 59 € ( 29.12.  75 €) (pozor za izlet je potreben dodaten PCR test ki se dela v Dubaju po ceni cca 35 USD (31 EUR)


MOŽNA DOPLAČILA na poti:

 • turistična taksa približno 5 € na sobo na noč,
 • napitnine pribl. 5 € na noč, metro pribl.
 • 10 €, enotirna železnica 5 €.

POPUSTI ob prijavi:

 • otrok od 2 – 12 let na dodatnem ležišču 10 % (popust se obračuna ob prijavi 2 odraslih oseb in otroka)
 • odrasli od 12 let dalje na dodat

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.