FUERTEVENTURA - ugodne cene za odhoda: 23.12. in 30.12.2019

Cena od: 781,00 EUR

FUERTEVENTURA  

Otok Fuerteventura je s preko tri tisoč sončnih ur na leto, afriški obali najbližji in takoj za otokom Tenerife drugi največji kanarski otok. Čeprav večino pokrajine sestavljajo kamen in skale, boste tukaj videli nekatere najbolj impresivne plaže v vsej Evropi. Otok Fuerteventura je dolg približno 100 km in na najširši točki širok 30 km, nudi pa preko 150 km razno raznih plaž. Torej, izbira je vaša.

Športni navdušenci bodo lahko izbirali med različnimi vodnimi športi kot so jadranje, kajtanje, surfanje, potapljanje in snorklanje ali pa se bodo podali na igro golfa na enega od petih golf igrišč. Na voljo so tudi kolesarjenje, tek in trekking ali zgolj pohajkovanje po prelepih plažah. Za vsakega nekaj.

Fuerteventura je mogočna v svoji puščobi in veličastna, ko večerno nebo poslika nedostopne gore z orjaškimi svetlo rdečimi in vijoličastimi vzorci. Tu  najdete svoj mir,  srčnost prebivalstva in lepoto narave, … še vedno, kljub razvoju turizma.

Ne čakajte, rezervirajte si svoje nepozabne počitnice na Fuerteventuri !
Dinamične ponudbe za odhode iz Bergama:

Odhoda: 23.12. in 30.12.2019

APPART. PUERTOCALETA 2ključka – najem za 3 osebe  

23.12.= od 781 €/oseba    30.12.= od 965 €/oseba

H.COSTA CALETA 3*- allinclusive  

23.12.= od 1.112 €/oseba    30.12.= od 1.291 €/oseba

SBH TARO BEACH 4*- allinclusive  

23.12.= od 1.128 €/oseba    30.12.= od 1.308 €/oseba

CENE PAKETOV NA OSEBO  VKLJUČUJEJO:

letalski prevoz v ekonomskem razredu Bergamo/Fuerteventura/Bergamo, letališke takse, namestitev v izbrani strukturi  za 7 noči,  storitve po programu, asistenco na letališču in destinaciji, organizacijo potovanja ter DDV

CENE NE VKLJUČUJEJO: zavarovanja rizika odpovedi, transferja iz Slovenije do letališča, zavarovanja s 24 urno asistenco, fakultativnih izletov ter vsega kar ni navedeno pod cena vključuje.

Vse informacije o namestitvi in samem aranžmaju dobite v agenciji.  

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji ! Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak.

OPOMBE - RAZPOLOŽLJIVOST: Cena ponudbe velja na dan izdelave ponudbe (22.10.2019). Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.